WWW.ambalaza.hr : stručni časopis za ambalažnu i grafičku industriju : = trade journal for packaging and graphic arts (Tectus, 2002)
Časopis donosi međusobnu razmjenu informacija, stručna i znanstvena iskustva o ambalažnoj industriji.