J.J. Strossmayer - Kršnjavi, Isidor ([Rim], 1875)
Sadržaj: portret muškarca srednjih godina.
Signatura otisnuta d.d. ispod prikaza : Kršnjavi 875; s. ispod prikaza otisnuto: J.J. Strossmayer; ispod otiska tintom posveta autora.
Na poleđini crni žig sa slovima SKZ u krugu.
Izložba 2012: ''Iso Kršnjavi - veliki utemeljitelj'', Hrvatski povijesni muzej, Zagreb (studeni 2012/veljača 2013.)
Digitalna reprodukcija
pregledano
Keywords: Strossmayer, Josip Juraj; Bakropisi