Hrvatska udruga za pomoć osobama koje mucaju Hinko Freund (Hrvatska udruga za pomoć osobama koje mucaju "Hinko Freund", 2002)
Web stranice udruge s ciljem senzibiliziranja javnosti za probleme osoba koje mucaju i unapređivanje kvalitete života i komunikacije osoba koje mucaju.