[Triptih] - Kičin, Milan (1968)
Sadržaj: centralna kompozicija sa središnjim prizorom i dva bočna simetrična prizora. U središnjem dijelu veliko fantastično biće čije tijelo završava velikim ptičjim nogama. Na bočnim prikazima likovi poredani jedan povrh drugog.