Živili - Kavurić-Kurtović, Nives (1973)
Sadržaj: muškarac i žena sjede na foteljama, dodiruju se stopalima kojima pridržavaju šalicu iznad koje piše ŽIVILI. Ispod njihovih nogu prolazi ljubičasti put na kojem bijeli konj vuče zapregu.