Hrvatska gospodarska komora : Croatian Chamber of Economy (Hrvatska gospodarska komora, 2000)
Web-stranice s informacijama o hrvatskim tvrtkama i njihovim inozemnim partnerima - od poslovnih informacija o tvrtkama, propisima i zakonima u području gospodarstva do poslovnog obrazovanja i usavršavanja, unapređivanja kvalitete i zaštite okoliša.