Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva : Vlada Republike Hrvatske (Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva, 2000)
Središnji informacijsko-dokumentacijski portal za javne službene informacije i dokumente Republike Hrvatske