Hrvatski državni arhiv (Hrvatski državni arhiv, 2000)
Web-stranice središnje arhivske ustanove zadužene za matične i razvojne poslove nacionalne arhivske službe, skrb o evidencijama arhivskoga gradiva na nacionalnoj razini te planiranje i usklađivanje stručnoga rada arhiva.