Hrvatski fond za privatizaciju Croatian Privatization Fund. - Hrvatski fond za privatizaciju (Zagreb) (Zagreb : Hrvatski fond za privatizaciju, 1997)
Mrežne stranice fonda
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 4.9.2003. ; zadnji opis prema verziji dana: 7.4.2009
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Hrvatski fond za privatizaciju (Zagreb); Privatizacija -- Hrvatska