Sveučilište u Rijeci : University of Rijeka (Sveučilište, 2003)
Web-stranice fakulteta i istraživačkog i znanstveno-obrazovnog sveučilišta odgovorno za društveni i gospodarski razvoj zajednice, grada Rijeke i regije.