Sveučilište u Zagrebu (Zagreb : Sveučilište, 2003)
Web-stranice najstarijeg i najvećeg sveučilišta u Republici Hrvatskoj.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 12.9.2003.; zadnji opis prema verziji dana: 27.3.2017.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Sveučilište (Zagreb)