[Na obali] - Lipovac, Vasko (1986)
Sadržaj: u desnoj strani formata zagrljeni likovi žene i muškarca u mornarskom odijelu s mornarskom kapicom na glavi. Prikazani su okrenuti leđima kako stoje na plaži i promatraju zalazak sunca