Zbirka Biškupić : Ex Libris - Lapuh, Željko (1985)
Sadržaj: figure naglašenih volumena od kojih jedna velika sjedi na ljuljačci a dvije manje s krilima stoje kraj nje. Iza zida u pozadini proviruju još tri figure.