Zbirka Biškupić : Ex libris - Biškupić, Božo (1985)
Sadržaj: u središtu prikaza žuta okrugla ploha unutar koje je smještena grupa ljudi s barjacima crvene i plave boje. Plohu rukama obuhvaća lik u crvenoj halji sa kapuljačom i krilima.