[Hvar IV] - Lipovac, Vasko (1988)
Sadržaj: format je podijeljen na tri okomito postavljena pravokutnika. U lijevom pravokutniku prikazan je ženski lik s leđa, u pozadini obala i kuće uz obalu. Unutar srednjeg pravokutnika prikazani muškarac i žena drže se za ruke, iza njih je obala s trgom i katedralom. U desnom pravokutniku prikazana je žena en face i obala sa kućama u pozadini.