Zbirka Biškupić : Ex Libris - Biškupić, Božo (1985)
Sadržaj: u središtu prikaza nalazi se okomito postavljen pravokutnik unutar kojeg ispod krošnje oslonjeni o deblo drveta sjede seljak i seljanka. Uz gornju i donju stranicu pravokutnika krošnja drveta trokutastog oblika. Uokolo pravokutnika kukci s krilima. Na prikazu je ukomponiran tekst Zbirka Biškupić u gornjoj i Ex libris u donjoj polovici