Bajamonti e compagni : progetto di Società in accomandita - Bajamonti, Antonio ([s. n.], 1883)
O društvu "Bajamonti i compagni", kojem je zadatak da ponovo sagradi kazalište u Splitu i "upotpuni društveni program".