|
|
|
|
| LEADER |
01397cam a2200349 i 4500 |
| 001 |
NSK01000510326 |
| 003 |
HR-ZaNSK |
| 005 |
20090304104639.0 |
| 008 |
040123s2003 ci a m 000 0 hrv |
| 035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)511157
|
| 035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)440123006
|
| 035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000510326
|
| 040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
| 041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
| 044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
| 080 |
|
|
|a 665.327.3:577.11](043.3)
|
| 080 |
|
|
|a 634.63(043.3)
|
| 100 |
1 |
|
|a Škevin, Dubravka
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj prirodnih antioksidansa na održivost i svojstva djevičanskog maslinovog ulja sorte Oblica i Buharica :
|b doktorski rad /
|c Dubravka Škevin.
|
| 260 |
|
|
|a Zagreb :
|b D. Škevin,
|c 2003.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
| 300 |
|
|
|a 128 listova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (djelmice u bojama) ;
|c 30 cm.
|
| 500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str. Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
| 502 |
|
|
|a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2003
|
| 504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 114-128
|
| 504 |
|
|
|a Summary: The influence of natural antioxidants on stability and characteristics of virgin olive oil from Oblica and Buharica variety
|
| 650 |
|
7 |
|a Maslinovo ulje
|x Antioksidansi
|2 nskps
|
| 650 |
|
7 |
|a Masline
|x Prerada
|2 nskps
|
| 981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2003
|
| 998 |
|
|
|n DCD
|m vhop0401
|c vebo060110
|
| 852 |
4 |
|
|j DCD-ZG-316/03
|
| 876 |
|
|
|e DCD
|a 316/2003
|
| 886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01168iam0 2200277 450
|