Punkt : hrvatski portal za likovnu umjetnost, arhitekturu i dizajn (PUNKT [i. e.] Pokret za unapređenje kulture, 2003)
Mrežne stranice za sve informacije vezane uz kulturu, likovnu umjetnost, arhitekturu i dizajn.