Regionalni centar zaštite okoliša za Srednju i Istočnu Europu (REC Hrvatska, 2002)
Web-stranice nevladine, neovisne, nestranačke, neprofitna organizacije čija je misija pomagati u rješavanju problema zaštite okoliša u zemljama Srednje i Istočne Europe.