Delegacija Europske komisije u Republici Hrvatskoj (Delegacija Europske komisije u Republici Hrvatskoj, 2013)
Web stranice Delegacije s relevantnim informacijama o EU-u, posebice o odnosima između EU-a i Hrvatske.