Slavonski Brod službena internet stranica gradske uprave (Slavonski Brod : Grad Slavonski Brod, 1998)
Službene mrežne stranice grada
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Stv. nasl. u zaglavlju HTML: Grad Slavonski Brod
Opis građe dana: 29.6.2004. ; zadnji opis prema verziji dana: 26.6.2006
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Lokalna samouprava -- Slavonski Brod; Slavonski Brod -- Vodiči