Stonehenge - Miljuš, Branko, slikar (1989)
Sadržaj: geometrijska kompozicija realizirana perspektivnim uslojavanjem pet pravilnih četverokutnih tijela različitih boja jednog iznad drugog s prikazima brežuljaka,Stonehengea i raznobojnih točkica