[Otok ličinki] - Mocenni, Gualtiero ([S.l.], 1973)
Sadržaj: apstraktna kompozicija
Signatura d.d. bijelim flomasterom: G.MOCENNI 73; l.d. bijelim flomasterom: p.d.a.
Naslov dao katalogizator
Keywords: serigrafije