Ex libris Zbirke Biškupić - Mandić, Pero (1985)
Sadržaj: simetrična kompozicija s dva konja i seoskim kućicama s crveno obojenim krovovima. Iznad prikaza ukomponiran je tekst Ex libris zbirke Biškupić