Fakultet elektrotehnike i računarstva (Zagreb : Svaučilište u Zagrebu, Fakultet Elektrotehnike i računarstva, 1994)
Web stranice fakulteta.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.fer.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 5.7.2004 ; zadnji opis prema verziji dana: 2.8.2006.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Fakultet elektrotehnike i računarstva (Zagreb)