Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilište u Zagrebu = Faculty of Mechanical Engineering and Naval Architecture : University of Zagreb - Fakultet strojarstva i brodogradnje (Zagreb) (Zagreb : FSB, 2002)
Web stranice fakulteta.
Pristup: World Wide Web ; raniije dostupno na URL: http://www.fsb.hr/ ; http://www.fsb.unizg.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 6.7.2004.; zadnji opis prema verziji dana: 3.8.2006.)
Keywords: Fakultet strojarstva i brodogradnje (Zagreb)