III. program C. k. velike državne gimnazije u Pazinu : za školsku godinu 1905.-1906 (C. k. gimnazija, 1906)
Program državne gimnazije u Pazinu. Knjiga je podijeljena na dva dijela. Prvi dio je Mošćenički statut, a drugi su školske vijesti. Sadrži statističke podatke o učenicima.