Tekstilno-tehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu = Faculty of Textile Technology : University of Zagreb - Tekstilno-tehnološki fakultet (Zagreb) (Zagreb : Tekstilno-tehnološki fakultet, 1998)
Web stranice fakulteta.
Pristup: World Wide Web ; http://www.ttf.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 13.7.2004.; zadnji opis prema verziji dana: 10.8.2006.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Tekstilno-tehnološki fakultet (Zagreb)