Zagreb : Keglevićev trg - Renarić, Dragutin ([S.l.], 1939)
Sadržaj: nekoliko tezgi i mnoštvo ljudi
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Drag. Renarić // 1939.; d.l. ispod otiska olovkom: Zgb. Keglevićev trg.
Keywords: vernis-mou