Stari Zagreb : Vlaška ulica - Renarić, Dragutin (1939)
Sadržaj: dvokatna kuća na desnoj strani ulice u prvom planu. Iza nje se kroz stabla nazire katedrala s kulom i dva zvonika. Na ulici dva ljudska lika i kamion