Dimitrije : Leonardovim tragom : Crteži - Popović, Dimitrije, slikar (Galerija Schira, 1981)
Sadržaj: anđeo prikazan do polovine ramena, tijela u profilu a lica u tri četvrt profilu. U donjem dijelu plakata obavijest o izložbi