Ex libris Ferdo Heffler - Renarić, Dragutin (1934)
Sadržaj: stol na komu se nalaze tintarnica s perom, krunica, dvije knjige jedna na drugoj i povrh njih kalež s hostijom. U pozadini križ koji isijava svjetlost