Reiser - Reiser, Nikola (1962)
Sadržaj: gornje dvije trećine lista zauzima nepravilna ploha ljubičaste boje s dva preklopljena apstraktna oblika i mrljama zelene boje. U donjem dijelu lista velikim tiskanim crnim slovima napisano: REISER