[Hvar XIII] - Radoičić, Vojo ([Zagreb], 1988)
Sadržaj: prikaz dvaju morskih obala s lukom, kućama, brodicama, čamcima te stablima u pozadini. Duž gornjeg ruba prikaza nalaze se dvije grančice sa zapisom između a ispod njih avion s dvije ljudske glave. Uz lijevi rub prikaza otisnut tekst. Cijela je grafika izrađena u maniri dječjeg crteža
Signatura g.l. na otisku olovkom: V. R. 88; d.l. na otisku olovkom: E.A./NSB
Grafika iz grafičke mape Hvar
Naslov dao katalogizator
Keywords: serigrafije