[PLABI] - Richter, Vjenceslav (1973)
Sadržaj: apstraktna kompozicija kontinuirane crne spiralne linije koja tvori strukturu mreže sa šest plavih krivulja. Preklapanje dijelova mreže i njihova različita gustoća i smjer ostavljaju dojam kretanja