Centar za znanstvene informacije (Institut Ruđer Bošković, Knjižnica, 1994)
Web stranice ustanove čija je zadaća podupiranje znanstveno-istraživačke djelatnosti Instituta osiguravanjem pristupa relevantnim znanstvenim informacijama, podrškom u vrednovanju znanstvenih aktivnosti Instituta, razvijanjem naprednih usluga, informacijskih sustava i ostale informacijske i podatkovne infrastrukture.