[ŽUPLAC] - Richter, Vjenceslav (1973)
Sadržaj: apstraktna kompozicija nalik mreži koju tvori naoko beskrajna spiralna srebrna linija na crnoj pozadini koja u sebi ima integriranu jednu plavu i jednu smeđu krivulju