[Suncokret] - Rabuzin, Ivan ([Zagreb, 1990)
Sadržaj: brdoviti pejzaž s tri kućice u nizu i visokim cvijetom s lijeve strane, na nebu veliko sunce točkastih zraka
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Ivan Rabuzin; l.d. ispod otiska olovkom: e.d.p. // suhi žig: imprimis editions
Naslov dao katalogizator
Keywords: serigrafije