[ZECKO] - Richter, Vjenceslav (1973)
Sadržaj: apstraktna kompozicija s kvadratom koju čini mreža od beskrajne spiralne srebrne linije sa četiri integrirane zelene krivulje na crnoj pozadini zelenih rubova s lijeve i desne strane