WWW.hr : Croatian homepage since 1994 (Faculty of Electrical Engineering and Computing, Department of Telecommunications : Croatian Academic and Research Network, 1994)
WWW.hr je početno web sjedište Republike Hrvatske i službeni CARNetov katalog hrvatskih web stranica od 12. veljače 1994. godine