Avril 1992 : Hommage au peupl Croate - Nevjestić, Virgilije (1992)
Sadržaj: tri kružna i 27 pravokutnih otisaka različitih dimenzija s prikazima stradanja Hrvata u Domovinskom ratu. Na nekim otiscima samo tekst