[Hvar X] - Šercar, Hrvoje (1988)
Sadržaj: prikaz lika s glavom žene u profilu, duge valovite kose, repom ribe i krilima. Na leđima počiva prikaz trga s dvije strane zatvorenog kućama a s treće sa crkvom i zvonikom