Babilonski toranj - Skurjeni, Matija (1985)
Sadržaj: između dva stabla se nalazi kula s visokim tornjem. U kuli se nalazi grupa ljudi a jedan veći ljudski lik stoji desno od kule i štapom dodiruje kulu