Vitez - Zanki, Josip (2003)
Sadržaj: u centralnom dijelu kompozicije drška mača oko koje se koncentrično šire krugovi ispunjeni različitim motivima. Cijeli prikaz smješten je unutar kvadratnog formata. U uglovima kvadrata simboli evanđelista