[Iz kabareta] - Trepše, Marijan (1919)
Sadržaj: plesačica se s krajnjeg desnog kraja pozornice klanja nekolicini muških posjetitelja na suprotnom kraju prostorije. Na krajnjoj lijevoj strani prikaza violinist