[Poslije pogreba] - Trepše, Marijan (1919)
Sadržaj: muškarac u cilindru sa svake strane vodi pod rukama dvije žene pognutih glava koje plaču. Uz ženu na lijevoj strani prikaza korača dječak sa šeširom u ruci