WWW.odlikasi.hr : portal namijenjen povezivanju i informiranju naprednih učenika i studenata, roditelja, profesora i nastavnika (King ICT, 2004)
Mrežne stranice namijenjene komunikaciji unutar zajednice odličnih učenika i studenata u Republici Hrvatskoj i informiranju javnosti o njihovoj djelatnosti. Portal je osnovan i publiciran u sklopu akcije Nagradimo odlikaše.