[Suzana i starci] - Trepše, Marijan (1919)
Sadržaj: nagu žensku figuru u središtu prikaza dva muška lika pokušavaju obgrliti. Jedan lik ju drži s leđa, drugi joj s boka drži desnu ruku a ona ga lijevom pokušava odgurnuti. Na stablo uz lijevi rub prikaza naslonjeno je zrcalo