[Artisti] - Trepše, Marijan (1920)
Sadržaj: žena stoji na kugli s loptom na glavi i održava ravnotežu dok lijevo od nje stoji muškarac raširenih ruku i nogu i promatra ju. Iza njih zastor koji sugerira da se likovi nalaze na pozornici